skip to Main Content

Karin

Ik ben Karin Sjaarda, opgegroeid op een boerderij in Easterein tussen de koeien, schapen en paarden.

Naar school gaan deed ik met plezier. Ik ging naar de lagere school in Easterein en de MAVO in Wommels. Daarna deed ik MBO Mode & Kleding in Sneek en later studeerde ik HBO Kunst & Design in Leeuwarden. Ik heb 10 jaar bij een gordijngroothandel gewerkt waarbij ik stands en showrooms inrichtte en vervolgens ben ik nog 10 jaar werkzaam geweest bij een drukkerij, waar ik drukwerk controleerde en verstuurde.

Begin 2021 ben ik gescheiden van de vader van onze twee kinderen (2006 en 2011) en woon ik weer ‘op mezelf’. Vlak na mijn scheiding volgden in rap tempo nog twee grote ‘life events’, waardoor ik thuis kwam te zitten met een stevige burn-out.
Een verdrietige en ook zeker zware periode waarin ik mezelf goed ben tegengekomen, maar waarin ik ook gaandeweg heb geleerd om keuzes voor mezelf te maken. Die goed waren voor míj.

Eind 2022 kreeg ik van Hinke de vraag of ik haar werkzaamheden tijdelijk wilde overnemen. Er volgde een gesprek met Jan en Gertjan en drie dagen later zat ik al op kantoor bij ECS. Het kan snel gaan! En hoewel ik geen ervaring heb in deze branche zijn er veel overeenkomsten met wat ik eerder heb gedaan, zowel in werk als vrijwilligerswerk: plannen en organiseren. En laat dat nou net mijn passie zijn: ik ben een echte regelneef die gek is op structuur maken en houden. Dingen regelen en de behoefte om betekenisvol werk te doen staan bovenaan mijn lijstje. En dat komt allemaal samen in deze functie bij ECS.

Hinke en ik zorgen er nu samen voor dat jij ECS vijf dagen per week kunt bereiken, zowel telefonisch als via de mail. Als jij de eerste stap hebt gezet om contact met ons op te nemen, weet dan dat er een luisterend oor aan de andere kant van de lijn op je wacht. En je kunt, net als bij Hinke, ook bij mij je verhaal in het Frysk kwijt. Wie weet spreken we elkaar snel!

Back To Top