skip to Main Content

Leer
Online

Welkom in onze online leeromgeving

Deze online omgeving is speciaal voor onze cliënten, ouders én andere geïnteresseerden. Wil je jezelf informeren, kennis ophalen, oefenen, een cursus volgen of de mediatheek in duiken? Het kan hier allemaal. Kijk gerust rond!

Exclusief voor jou

Speciaal voor alle meiden en jongens die een traject bij ons volgen hebben wij een online leeromgeving ontwikkeld. Deze online omgeving is gevuld met oefeningen, filmpjes en audio’s zodat jij op je telefoon of laptop terug kan kijken wat is weggezakt en verder kunt met wat in gang is gezet. In beweging, letterlijk én figuurlijk. Gemaakt door onze coaches, exclusief voor jou en dus alleen toegankelijk met het wachtwoord dat je krijgt van je coach!

Er is ook een beschermde online omgeving speciaal voor ouders/begeleiders met informatie én een 7-delige videoserie over de karakterstructuren. Die wil je zien!

Beschermd: Online leren – Ouders

Beschermd: Online leren – Jongens

Beschermd: Online leren – Meiden

Lezen, leren, kijken en downloaden

Informeer jezelf! Voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling of gewoon nieuwsgierig is: maak kennis met LENNA, download één van onze e-boeken of scroll lekker door onze blogs!

e-book

project LENNA

Mediatheek

Back To Top