skip to Main Content

Over ons

Één visie, twee expertises

Over Expertisecentrum Stenekes

Gebundelde krachten. Werken met één aanspreekpunt. Alle hulp en begeleiding onder één dak. Praktisch, effectief, duidelijk en korte lijntjes. Daar houden wij van. Eén naam, één visie, maar dus twee expertises. Wij bieden zowel meiden- als jongenscoaching.

Ons expertisecentrum is ontstaan door een samenwerking van Lisanne Stenekes ‘Coaching voor meiden en jonge vrouwen’ en het door Jan Stenekes opgerichtte KICK Jongenscoaching . Onze doelgroepen verschillen, maar de visie en werkwijze van onze coaches komt overeen. We zijn in een paar jaar tijd gegroeid van een kleine praktijk naar een gezond, goedlopend bedrijf. Ons team is groter geworden, maar zónder onze cliënten en onze persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. JIJ staat centraal.

Wij hebben met alle gemeenten in Friesland een zorgcontract afgesloten. Dit betekent dat coachingstrajecten onder de 18 jaar worden vergoed. Ben je 18 jaar of ouder? Neem dan contact met ons op over je vergoeding, want ook dan zijn er mogelijkheden. Je vindt ons in Sneek, Friesland. Op Hegedyk 9 hebben we verschillende kantoor- en praktijkruimtes en we werken ook veel op locatie: buiten, in de natuur. Je bent ons misschien al wel eens tegengekomen in het Burgemeester Rasterhoffpark?

Je bent van harte welkom op Hegedyk 9 óf in het Rasterhoffpark.

 

 

 

 

 

20200629_093526

Zo werken wij

Coaching bij ecs

Al onze coaches werken ervarings- en lichaamsgericht. Wij geloven in de kracht van ervaren, doorléven. In de sterke en onmisbare wisselwerking tussen hoofd en lijf. Blijvende verandering kan pas plaatsvinden wanneer ingeslepen patronen worden doorbroken. Om dit te doen, is een grote portie zelfkennis nodig. Wat zijn jouw sterke kanten, je valkuilen, behoeftes en verlangens? In welke patronen blijf jij vervallen? Hoe wil jij je leven vormgeven?

Wij werken vanuit de visie dat een sterk lichaamsbewustzijn en een grote dosis zelfkennis onmisbaar zijn in het ontwikkelen van leiderschap en het positief vormgeven van je leven. Om de regie terug in handen nemen.

Waarom doen zij wat ze doen?

Jan en Lisanne Stenekes

Samen met onze 3 kinderen wonen wij in hartje Friesland. Beide wilden wij iets wezenlijks betekenen voor opgroeiende jongeren die de grip zijn kwijtgeraakt of op het punt staan dat te verliezen. Lisanne begon in 2008 met haar eigen praktijk, Jan startte in 2015. Lees hieronder verder over hun achtergrond en drijfveren en hoe dit uiteindelijk resulteerde in hun goedlopende bedrijf met 14 werknemers: Expertisecentrum Stenekes.

Lisanne Stenekes

Na een periode werkzaam te zijn geweest in het onderwijs besloot

Team ECS

Ons team bestaat uit 6 meidencoaches, 6 jongenscoaches en 2 collega's achter de schermen.

Jan Stenekes

Er werken steeds minder mannen in het onderwijs. Een spijtig

Ik geniet iedere dag van mijn werk bij ECS
en leer ook veel over mijzelf. Hoe luxe is dat?!

Hinke, secretariaat

Mensen die volledig zichzelf zijn met alles wat daarbij hoort vind ik inspirerend.

Meidencoach Kris

Het wezenlijk in contact zijn met de ander vind ik zo waardevol.
Hierin echt verschil kunnen maken raakt me elke keer weer.

Meidencoach Wenda

De groei van jongens van dichtbij meemaken en daarbij buiten én actief bezig zijn.
Dát is echt het mooiste van mijn werk.

Jongenscoach Gertjan
Back To Top