skip to Main Content

Hinke

Jij blij, ik blij

Mijn naam is Hinke Kuiper en ik woon in Easterein. Jaren geleden hebben Jan en Lisanne naast mij gewoond. Hoe ik bij hen terecht ben gekomen lees je verderop. Eerst nog even wat over mijn persoon.

In de jaren 80 heb ik een opleiding tot secretaresse gevolgd bij Boerhave in Groningen en ben daarna aan het werk gegaan in de zuivel. Fabrieken werden gesloten en ik kwam uiteindelijk op het hoofdkantoor van een voorganger van Friesland Campina te werken. Hier organiseerde ik onder andere de vergaderingen voor de veehouders, cursussen en deed ik het secretariaat van het jongerenwerk. Na de fusie met Campina ging mijn werk naar Amersfoort. Dit was voor mij een no-go en gelukkig kreeg ik een functie op de afdeling used equipment. Toen ik daar kwam wist ik dat dit eindig was. In die tijd werd ik geconfronteerd met een ernstige ziekte en helaas konden ze mij bij Friesland Campina geen andere baan meer aanbieden.

Op een dag zag ik een post van Lisanne op Instagram waarin ze aangaf dat ze het heel druk hadden bij Expertisecentrum Stenekes. Mijn reactie daarop was “Hé buuf, als ik iets voor je kan betekenen, dan hoor ik dat graag. Je mag me altijd bellen.” Een maandje later kreeg ik een telefoontje: ze wilden graag met mij in gesprek.

In 2018 mocht ik starten bij het meest leuke coachingsbedrijf ever.
Ik ben in een warm nest terecht gekomen, ik leer hier ontzettend veel en geniet iedere dag.

Dus, als jullie bellen met Expertisecentrum Stenekes dan krijgen jullie in de meeste gevallen mij aan de lijn!

Back To Top