skip to Main Content

Pieter-Wiebe

Ik denk en help jou graag mee in de hindernissen die jij tegenkomt.

Een mensenleven bestaat niet uit een rechte weg met alleen maar lol en vooruitgang. Je komt veel hindernissen tegen, je neemt soms een verkeerde afslag of wordt de verkeerde kant op gestuurd. Dan denk je: hoe kom ik nu weer verder??

Mijn middelbareschooltijd was een tijd van veel werken, stappen, vrienden, voetballen.. laten we zeggen dat ik de schoolkantjes er wat vanaf liep. Sommige leerkrachten wisten het zeker: die flierefluiter gaat het niet ver schoppen. En dat lieten ze mij ook voelen.

Zes jaar later, tijdens mijn eerste baan in de gehandicaptenzorg, zag ik het licht. Collega’s van mij hadden meer vrijheid, meer verantwoordelijkheden en meer inspraak. Terwijl ik ook goede ideeën had! Vanaf toen ontstond er bij mij een drive van: als je iets wilt, dan kun je dat behalen. Het enige wat je moet doen is je leerbaar opstellen en ook durven pijn te lijden. Want zoals ik al zei: het gaat nooit in een rechte weg omhoog.

Nu doe ik nu vooral dingen waar (ik van durf te zeggen) dat ik er goed in ben, waar ik ambitie in heb, waar ik van leren wil en waar ik passie voor heb. Eén van die dingen is het coachen van jongens. Ik denk en help jou graag mee in de hindernissen die jij tegenkomt. En: buiten in de natuur is de meest geschikte omgeving om daarin stappen te zetten.

Back To Top