skip to Main Content

Marijke

Samen aan de slag zodat jíj de regie weer krijgt

Mijn naam is Marijke Troostheide en ik loop graag een eindje mee op jouw pad.

Als je het allemaal even niet meer weet, is het goed om samen met iemand te onderzoeken wat je in de weg zit, welke ingesleten patronen je belemmeren, wat je valkuilen zijn en ook zeker wat je sterke kanten zijn. Daarmee kun je weer bouwen… aan meer zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Zelf heb ik lange tijd erg vanuit mijn hoofd geleefd; veel nadenken en piekeren. Op de vraag van iemand wat het leven voor mij betekende, was ooit mijn antwoord: “Doen wat er van me verwacht wordt.” Ik schrok van mijn eigen gedachte… Verschillende stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat ik me inmiddels meer bewust ben van de wisselwerking tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Ik ervaar de positieve invloed van sporten, yoga, mediteren en buiten zijn op hoe ik mijn vel zit en op mijn ontwikkeling. Ik heb geleerd hoe ik zelf de regie kan pakken over hoe ik me voel, wat ik doe en wat ik kan bereiken. Inmiddels ‘doe ik niet meer wat er van mij verwacht wordt’, maar maak ik mijn keuzes op basis van wat ik wil en wat goed voor mij voelt. Waarbij ik het belang van anderen niet uit het oog verlies.

Met werkervaring in de jeugd- en gezinshulpverlening en in het onderwijs ga ik bij Expertisecentrum Stenekes graag samen met jou aan de slag met de dingen die voor jou helpend kunnen zijn op jouw pad en in jouw ontwikkeling. Zodat je jezelf kunt zijn, je keuzes leert maken die bij jou passen en je weer meer de regie hebt over je leven. Doe je mee?

Back To Top