skip to Main Content

Kris

Jij kunt je leven leiden zoals jij dat wilt,
door te kiezen wat goed is voor jóu.

Mijn naam is Kris van der Stoop. Samen met mijn man en dochter woon ik in Leeuwarden. Ik heb een gezonde dosis fanatisme en ik ben lekker energiek. Ik geloof erin dat alles mogelijk is en dat je alles kunt bereiken als je er vol voor gaat. Je kunt je leven leiden zoals jij dat wilt, door te kiezen wat goed is voor jóu. Maar wat is nu eigenlijk goed voor je?!

Ik vond het een tijd lang lastig om te voelen waar ik behoefte aan had en om dit te uiten. Daardoor bewoog ik vaak met anderen mee en raakte ik steeds verder verwijderd van mezelf. Genieten ging mij niet goed af terwijl ik dit juist zo graag wilde! Door mezelf uit te dagen en het positief om te draaien kwam ik op het juiste spoor terecht. Ik heb meer balans en ritme in mijn leven gecreëerd.

En ik kan je vertellen: mijn pad wordt hoe langer hoe leuker! Het voelt heerlijk om zelf de regie te hebben en te bepalen waar je heen gaat. Zowel letterlijk als figuurlijk!

Bij Expertisecentrum Stenekes gaan we aan de slag om helder voor ogen te krijgen waar je goed in bent, wat jij werkelijk wilt en gaan we stappen zetten om dit te bereiken. Hier mag je jezelf zijn en heb ik alle aandacht voor jou.

Back To Top