skip to Main Content

Judith

Je kunt een ander pas helpen als je het zelf ook bewust hebt beleefd

Mijn naam is Judith Jong en ik woon met mijn gezin in Friesland. Ruim 20 jaar ben ik als orthopedagoog werkzaam geweest binnen de jeugdzorg en het speciaal onderwijs. Momenteel ben ik werkzaam als GZ- psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik geef therapie aan mensen met psychische problemen zoals depressie, angst, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast ben ik werkzaam als wandeltherapeut en in opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut.

Ik vind het van belang om mij flexibel op te stellen en nieuwsgierig te blijven in de mens achter de klachten. Dus: wie ben jij als persoon? En wat betekenen jouw klachten in relatie tot jouw unieke levensgeschiedenis?

Binnen de coaching vind ik dat er niet alleen aandacht moet zijn voor wat je denkt of voelt, maar ook wat je lijfelijk ervaart. Dit maakt dat het aanbod van ECS mij zo aan spreekt! De lichaamsgerichte visie en de principes uit de ervaringsleer.

Mijn taak als GZ psycholoog binnen ECS is om van betekenis te zijn op het moment dat de problematiek van een jongere om speciale aandacht vraagt. Dit kan in de vorm van deskundigheidsbevordering naar het team, individuele werkbegeleiding of door de inzet van therapeutische interventies. Daarbij werk ik vooral hulpvraag- gericht. Wat heb jij als jongere of als coach nodig om weer verder te kunnen?

Back To Top