skip to Main Content

Fenna

Doen wat je leuk vindt. Dat moeten we naar mijn idee allemaal meer doen!

Mijn naam is Fenna Hoekstra. Ik verwerk de financiële administratie van ECS.

Ik ben begonnen met een baan in de gehandicaptenzorg. Ik heb hier een aantal jaar met veel plezier gewerkt. Toch wilde ik mij graag verder ontwikkelen.

Ik heb verschillende dingen aangepakt, waaronder het samen met mijn familie runnen van ons familiebedrijf PUUR – IJs en Chocolade – in Bolsward. Hier heb ik onder andere de website opgezet, was ik operationeel bezig én hield ik de social media bij. Echt ontzettend leuk en divers!

In december 2022 zijn we met PUUR gestopt en werk ik ondertussen fulltime bij ECS. Daarnaast werk ik nog voor een paar uur per week bij TAC, het bedrijf van mijn vader op Texel (financiële administratie, beheer website en social media) en verwerk ik de boekhouding van de bedrijven van mijn ouders. Ik doe veel, pak veel aan, maar pak ook door. Ik geniet er zeker van!

Mijn credo is: Enjoy the little things! Dit heb ik mede geleerd door het werken in de gehandicaptenzorg. Probeer niet te veel te malen over dingen waar je niks aan kunt veranderen, probeer te genieten van de kleine, mooie dingen. Want echt: die zijn er altijd!

Jan en Lisanne hebben in de afgelopen jaren een prachtig bedrijf opgebouwd. Ze doen wat ze leuk vinden. Dat moeten we naar mijn idee allemaal doen! Het is super fijn om onderdeel van Team Stenekes te zijn.

Back To Top