skip to Main Content

Fenna

Doen wat je leuk vindt. Dat moeten we naar mijn idee allemaal meer doen!

Ik ben Fenna Hoekstra en ik ben eigenlijk een manusje van alles.

Ik heb de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg afgerond en hier ook een aantal jaren met veel plezier in gewerkt. Toch wilde ik graag weer wat nieuws leren en mij verder ontwikkelen. Zodoende heb ik een baan aangenomen als afdelingsmanager bij de Jumbo in Wommels. Misschien zijn jullie mij hier wel eens tegen gekomen? Hier werk ik een aantal dagen per week. Daarnaast doe ik ook een deel van de financiële administratie voor het bedrijf van mijn vader: TAC (Texelse aannemingscombinatie).

Ik ben een echt familiemens. In mijn vrije tijd zit ik graag met vrienden en familie, ben ik sportief bezig of ga ik lekker koken! Ook ben ik graag bezig met mijn interieur, ik houd onwijs van opruimen. Mijn credo is: Enjoy the little things! Dit heb ik mede geleerd door het werken in de gehandicaptenzorg. Probeer niet teveel te malen over dingen waar je niks aan kunt veranderen, probeer wel te genieten van alle kleine, mooie en leuke dingen. Want echt: die zijn er altijd!

Jan en Lisanne hebben een in de afgelopen jaren een prachtig bedrijf opgebouwd. Ze doen wat ze leuk vinden. Dat moeten we naar mijn idee allemaal doen! Fijn om nu één van de collega’s van Team Stenekes te zijn. Wie weet heb je mij binnenkort aan de lijn!

Back To Top