skip to Main Content

Astrid

Betrokken, enthousiast, creatief én eigenwijs.

Ik ben Astrid Schram en ik woon met mijn man en 3 kinderen in Easterein. Sinds 2017 ben ik de V.A. van Expertisecentrum Stenekes.

V.A. staat voor Virtual Assistant. Dit houdt in dat ik mij bezighoud met allerlei verschillende taken die ervoor zorgen dat zowel Lisanne en Jan als de rest van de collega’s beschikken over de materialen en documenten die zij nodig hebben. Ik houd mij bezig met o.a. het kwaliteitsbeleid, het schrijven van teksten, het creëren van content voor social media, het ontwerpen van e-boeken, werkboeken en ander drukwerk, het bijhouden van de website en het vormgeven van nieuwe projecten. Ik heb altijd heel veel tabbladen open staan.. !

Ik werk voornamelijk vanuit huis, aangezien bijna al mijn taken online uitgevoerd en gedeeld kunnen worden. Overleggen kan ook veelal via laptop of telefoon. Voor mij ideaal: ik deel zelf mijn uren in zodat ik de balans houd tussen moeder zijn van onze 3 kinderen én werkzaam zijn voor ECS. Natuurlijk schuif ik ook wekelijks aan bij team Stenekes voor zowel zakelijk overleg als persoonlijk contact met mijn collega’s.

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het sparren met Lisanne en Jan, om vervolgens alle nieuwe ideeën gestructureerd uit te werken en vorm te geven. Een fijne combinatie van organisatorisch, grafisch én tekstueel bezig zijn. Het afronden en samen lanceren van nieuwe projecten geeft mij enorm veel voldoening.

 

 

 

 

Back To Top