skip to Main Content

Amanda – Stagiaire

Ik hoop dat ik jou kan helpen je ‘innerlijke warrior’ terug te vinden

Ik ben Amanda en ik ben stagiaire bij Expertisecentrum Stenekes.
Ik zit in mijn afstudeerjaar van mijn opleiding Social Work aan de NHLStenden in Leeuwarden. Ik heb super lang naar deze stage uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver!

Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Een mooie spreuk die ik een tijd geleden niet had begrepen… Toen ik in een moeilijke periode van mijn leven zat, totaal de regie kwijt was en daardoor erg ongelukkig was, ontdekte ik dat moed met kwetsbaarheid begint; moed om er te zijn en jezelf te laten zien. Ik leerde hoe ik weer in contact kon komen met mijn emoties en mijn lijf. Waardoor ik nu weer al mijn levenskracht, geluk en passie heb gevonden.

Mijn passie heeft altijd al gelegen bij het werken met mensen in lastige situaties. Maar door mijn eigen ervaringen heb ik mogen leren wat niet werkt en wat wel echt werkt! Bij Expertisecentrum Stenekes heb ik dit mogen ontdekken en hopelijk mag ik hier nog veel meer leren!

Ik hoop dat ik jou kan helpen je ‘innerlijke warrior’ terug te vinden en lief voor jezelf te zijn! Ik kijk er naar uit om ontzettend veel te mogen leren van alle meidencoaches. Misschien tot snel!

Back To Top