skip to Main Content

Amanda

Ik hoop dat ik jou kan helpen je ‘innerlijke warrior’ terug te vinden

Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Een mooie spreuk die ik een tijd geleden niet had begrepen… Toen ik in een moeilijke periode van mijn leven zat, totaal de regie kwijt was en daardoor erg ongelukkig was, ontdekte ik dat moed met kwetsbaarheid begint; moed om er te zijn en jezelf te laten zien. Ik leerde hoe ik weer in contact kon komen met mijn emoties en mijn lijf. Waardoor ik nu weer al mijn levenskracht, geluk en passie heb gevonden.

Mijn passie heeft altijd al gelegen bij het werken met mensen in lastige situaties. Door mijn eigen ervaringen heb ik mogen leren wat niet werkt en wat wel echt werkt! Bij Expertisecentrum Stenekes heb ik dit mogen ontdekken en wist ik: ik wil hier nog veel meer van- en over leren!

Na het doen van mijn afstudeerstage Social Work bij ECS heb ik nu mijn eigen plek veroverd binnen het team van meidencoaches. Ik hoop dat ik jou nu kan helpen je ‘innerlijke warrior’ terug te vinden en lief voor jezelf te zijn! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Misschien tot snel!

Back To Top