skip to Main Content

NIEUW!

STENEKES ACADEMY

HET TRAININGSCENTRUM VAN ECS

Sinds 2018 ontwikkelen en begeleiden wij 3-daagse trainingen voor professionals in o.a. de hulpverlening en het onderwijs. Deze trainingen hebben alles te maken met onze visie en manier van werken, maar staat los van onze coaching en begeleiding. Het werd tijd voor een trainingscentrum: de Stenekes Academy.

Wij werken vanuit de visie dat een sterk lichaamsbewustzijn en een grote dosis zelfkennis onmisbaar zijn in het ontwikkelen van leiderschap en het doorbreken van ingesleten patronen. Wij werken daarom lichaams- en ervaringsgericht. Wij coachen jaarlijks zo’n 300 jongeren en jongvolwassen mannen en vrouwen. En met succes.

Wil jij jouw coaching naar een hoger plan tillen en daarnaast werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Of ben je geïnteresseerd in een groepstraining voor jouw klas, een informatieavond voor hun ouders en je team óf een trainingsdag over de karakterstructuren en lichaamsgericht werken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Check de website van Stenekes Academy, meld je aan of neem contact met ons op voor extra informatie.

Back To Top