skip to Main Content

Cursus en downloads

ECS e-cursus

ZEER BINNENKORT ONLINE!

De KRACHT VAN KARAKTER

Je karakter zegt iets over je identiteit, je persoonlijkheid.
Je karakter is altijd in beweging en ontwikkeling en heeft invloed op je gedrag, keuzes, gevoelens, voorkeuren en lichaamsbouw. 

Maak in 7 weken kennis met de 5 karakterstructuren. Leer over sterke kanten, valkuilen, behoeftes en verlangens. Over het ontstaan, hoe de karakters zich manifesteren en hoe jij daar op een positieve manier op in kunt spelen.

Interessant? Lees dan meteen verder. Je betaalt deze cursus veilig online en ontvang de eerste mailing vandaag nog in je mailbox.

ZEER BINNENKORT ONLINE!

yoga met Zesay

Yoga alleen voor lenige, superslanke of zweverige types? Nee joh, echt niet!
Zesay is naast meidencoach ook yoga-instructeur en laat jou in deze 5-delige videoserie zien én voelen dat yoga echt voor iedereen is. Ze vertelt en neemt je mee in de oorsprong en het doel van yoga, wat je ervoor nodig hebt/moet laten, de basishoudingen, ademtechnieken en meer.

voor lenna

Meedoen aan een korte e-cursus van onze Meidencoaches kan al voor een donatie van €5.
Jouw gedoneerde euro’s gaan naar Lenna. Een dappere (jonge) vrouw die wel wat hulp kan gebruiken! Zo help jij niet alleen jezelf, maar ook haar. Na het uploaden van jouw ‘bewijs van donatie’ krijg je binnen 3 dagen toegang tot de cursus!

Lees alles over Lenna en onze goede doelen via deze knop!

  ecs e-boeken

  Mijn dochter heeft een fout vriendje

  Wat kun je doen als je voelt dat er iets niet klopt aan de relatie van je dochter met haar vriendje? Je merkt dat ze niet zichzelf is. De invloed van haar vriendje is groot, waardoor ze niet altijd haar eigen keuzes kan maken. Zij wil en kan hem niet loslaten omdat ze verliefd op hem is…

  Een e-Boek om te herkennen en te èrkennen. Over haar belevingswereld, misverstanden, factoren die loskomen bemoeilijken en handvatten die je helpen de verbinding niet te verliezen en haar echt te steunen.

  Klik hier om het e-Boek vandaag nog gratis in jouw mailbox te ontvangen.

  Ruzie in huis - broers en zussen in de clinch

  Geklier, gezeur, geschreeuw, elkaar uitdagen, overdreven reageren, duwen, trekken en stompen.. Het is soms om gillend gek van te worden.

  Om vervolgens (na al jouw geduld, verschillende benaderingen, goede bedoelingen, bloed, zweet en tranen) even later samen weer ouwehoerend in hun eigen bubbel te verdwijnen.. Maar voor hoe lang?

  ‘Ruzie in huis’ is een informatief e-Boek over de (aangeboren) strijd tussen broers en/of zussen. En jazeker: die heerst ook bij ons thuis! Toch zijn er een hoop dingen die jij als ouder kunt doen om je kinderen beter te laten samenwerken en -leven. Hoe je dat aanpakt?

  Klik hier om het e-Boek online te lezen en/of te downloaden.

  Back To Top