skip to Main Content

Leer
Online

Welkom in onze online leeromgeving

Deze online omgeving is speciaal voor onze cliënten, ouders én andere geïnteresseerden. Wil je jezelf informeren, kennis ophalen, oefenen, een cursus volgen of de mediatheek in duiken? Het kan hier allemaal. Kijk gerust rond!

Exclusief voor jou

Speciaal voor alle meiden en jongens die een traject bij ons volgen hebben wij een online leeromgeving ontwikkeld. Deze online omgeving is gevuld met oefeningen, filmpjes en audio’s zodat jij op je telefoon of laptop terug kan kijken wat is weggezakt en verder kunt met wat in gang is gezet. In beweging, letterlijk én figuurlijk. Gemaakt door onze coaches, exclusief voor jou en dus alleen toegankelijk met het wachtwoord dat je krijgt van je coach!

Er is ook een beschermde online omgeving speciaal voor ouders/begeleiders met informatie én een 7-delige videoserie over de karakterstructuren. Die wil je zien!

Beschermd: Online leren – Ouders

Beschermd: Online leren – Jongens

Beschermd: Online leren – Meiden

Waar wil jij naartoe?

Lezen, leren, kijken en downloaden

Informeer jezelf! Schrijf je in voor een online cursus over de karakterstructuren, volg een mini-e-cursus van één van onze meidencoaches, maak kennis met LENNA of download één van onze e-boeken.

Óf leun lekker achterover en lees onze blogs over gebeurtenissen en gedachtes op zowel professioneel- als persoonlijk vlak.

cursus en downloads

Mediatheek

Back To Top