skip to Main Content

ECS academy

Welkom in de lobby

Te gek dat je een kijkje neemt op onze ECS Academy! Onze deuren staan open voor onze cliënten, ouders én andere geïnteresseerden. Wil je jezelf informeren, kennis ophalen, oefenen, een cursus volgen of de mediatheek in duiken? Het kan hier allemaal vanuit de lobby. Kijk gerust rond!

Online leeromgeving

Speciaal voor alle meiden en jongens die een traject bij ons volgen hebben wij een online leeromgeving ontwikkeld. Deze online omgeving is gevuld met oefeningen, filmpjes en audio’s zodat jij op je telefoon of laptop terug kan kijken wat is weggezakt en verder kunt met wat in gang is gezet. In beweging, letterlijk én figuurlijk. Gemaakt door onze coaches, exclusief voor jou en dus alleen toegankelijk met het wachtwoord dat je krijgt van je coach!

Er is nu ook een online omgeving speciaal voor ouders/begeleiders!

Beschermd: Online leren – Ouders

Beschermd: Online leren – Jongens

Beschermd: Online leren – Meiden

Waar wil jij naartoe?

Lezen, leren, kijken en downloaden

Informeer jezelf! Schrijf je in voor een online cursus over de karakterstructuren, volg een mini-e-cursus van één van onze meidencoaches, maak kennis met LENNA of download één van onze e-boeken.

Óf leun lekker achterover en lees onze blogs over gebeurtenissen en gedachtes op zowel professioneel- als persoonlijk vlak.

cursus en downloads

Mediatheek

Back To Top