skip to Main Content
Informatieavond ‘Het Karakter Van Je Kind’

Informatieavond ‘Het Karakter van je Kind’

INFORMATIEAVONDEN GEANNULEERD: HOE NU?

Ouders, cliënten en andere geïnteresseerden,

Onze overheid heeft maatregelen genomen voor wat betreft ‘samenkomsten’ als gevolg van het corona-virus. Logisch en nodig, maar dat betekent ook dat onze informatieavonden de komende tijd helaas niet plaats konden vinden op de Hegedyk. Hoezeer het ons ook spijt: het is niet anders en wij leggen ons daar natuurlijk bij neer.

Omdat deze avond wél essentieel is in het traject van jullie kind hebben wij een passende en praktische oplossing: een webinar (online seminar), verzorgd door Jan en Lisanne over het Karakter van je Kind. Dus dezelfde informatie, gebracht door Jan en Lisanne, maar dan te volgen via je eigen laptop of telefoon vanuit je eigen huis.

Ouders van/en cliënten krijgen toegang tot dit webinar middels een link die zij van hun eigen coach krijgen.
Het webinar is op dit moment exclusief voor hén.

Binnenkort verschijnt er ook een versie voor andere geïnteresseerden (leerkrachten, coaches, therapeuten, hulpverleners enz) zodat ook zij toegang kunnen krijgen tot dit informatieve webinar. Kijken? Houd onze nieuwsbrieven en/of onze social kanalen in de gaten!

……….

 

Jan en Lisanne Stenekes organiseren zo’n 10x per jaar een informatieavond over de karakterstructuren. Deze avond is bedoeld voor ouders, begeleiders én cliënten (vanaf ca. 15 jaar) die een traject bij ons volgen, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Karakterstructuren?
Er zijn vijf verschillende karakterstijlen. Een deel van je karakter krijg je mee van je ouders (genen) en een deel wordt gevormd door opvoeding, omgeving en gebeurtenissen in je eerste zeven levensjaren. Iedereen ontwikkelt twee karakters het sterkst. Vanuit die karakters leef je, maak je keuzes en reageer je. Ieder karakter heeft sterke kanten, maar natuurlijk ook valkuilen, behoeftes en opgebouwde mechanismes die vaak helpend-, maar soms ook belemmerend kunnen zijn.

Inzicht in deze 5 verschillende karakterstijlen  geven jou als ouder nieuwe inzichten in het gedrag van je kind en de dynamiek die er is binnen je gezin. Deze informatie is van essentieel belang tijdens en na het traject van jouw kind, aangezien onze werkwijze hier grotendeels op gebaseerd is. Daarom nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan deze avond. Dus kom langs, luister en praat mee. En stap na deze avond met nieuwe inzichten -over je kind, maar ook over jezelf- je eigen gezin weer in.

 


Deelnemen is kosteloos. Wel vragen we je je van tevoren op te geven via email: aanmelden@expertisecentrumstenekes.nl
Vermeld duidelijk dat je je opgeeft voor de informatieavond, op welke dag en met hoeveel personen je komt.

 

Via deze pagina kun je in de gaten houden wanneer de eerstvolgende informatieavond plaatsvindt, maar wil je er nou zeker van zijn dat je ‘m niet mist? Schrijf je dan -als je dat nog niet hebt gedaan- in voor de ECS nieuwsbrief. Hierin zetten we altijd een reminder!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top