skip to Main Content

Meiden met een missie

3 dagen aan jezelf werken

Meiden met een missie

Haal tijdens deze dagen het BESTE UIT JEZELF en zet dat daarna succesvol in in je dagelijks leven.

Meiden met een Missie is een driedaagse training voor meiden en jonge vrouwen (16+) die een traject volgen bij Expertisecentrum Stenekes. Samen met je coach, een aantal andere meiden èn nog 2 of 3 van onze meidencoaches ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en leiderschap.

De regie nemen over je leven. Hoe doe je dat eigenlijk?

Daar is bewustzijn, zelfkennis en leiderschap voor nodig. Tijdens het coachingstraject dat je volgt bij Expertisecentrum Stenekes ben je hier al met je coach op verschillende manieren mee bezig: gesprekken, creatieve werkvormen, fysieke oefeningen en beweging.

Door tijdig je valkuilen te herkennen, je sterke kanten in te leren zetten en patronen te doorbreken, kun je de successen die je wilt behalen in je leven gaan realiseren. Zowel op persoonlijk vlak, als in je relaties, opleiding en later in je werk.

Waarom 3 dagen en 2 nachten?

Omdat we 3 aaneengesloten dagen aan de slag gaan is er veel tijd en ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Interactie met de andere meiden en aanwezige coaches zorgt voor nóg meer diepgang.  Je wordt je bewust van je karakter, je gedragspatronen, je gevoelens en emoties. Door het samenzijn, de wisselwerking, de gesprekken en oefeningen vergroot je je bewustzijn en je zelfkennis en ontwikkel je leiderschap.  Die zelfkennis helpt jou om je leven positief vorm te geven.

Praktische informatie MmM 1.0

 • We starten op dag 1 om 19.00 uur en ronden op dag 3 om 16.00 af.
 • De locatie van de training is ‘It Flinkeboskje’ in Hemelum (Friesland).
 • Onze groep bestaat uit (maximaal) 12 meiden en 3 of 4 coaches (afhankelijk van de groepsgrootte).
 • Het coachingsweekend 1.0 is voor meiden en jonge vrouwen vanaf 16 jaar.
 • Tijdens de training zorgen wij voor een fijne slaapplek en eten en drinken. Het enige wat jij meeneemt is kleding en andere persoonlijke spulletjes die je die 3 dagen niet wilt missen.
 • De training is onderdeel van jouw coachingstraject en vervangt 5 individuele sessies met jouw coach.
 • We vragen van jou een kleine bijdrage van €97 (incl. btw). Dit zijn de enige kosten die jij maakt.
 • Je krijgt hiervoor 3 dagen en 2 overnachtingen, eten, drinken, een werkboek en.. een ontzettend waardevolle ervaring. Je gaat je eigen verwachtingen overtreffen! Natuurlijk ontvang je goede nazorg van je coach.
 • Wij zorgen deze drie dagen voor een veilige omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Onze visie is dat alcohol en drugs persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Daarom zijn alcohol en drugs tijdens dit weekend verboden.

Inschrijven

Meiden met een Missie 1.0

We organiseren dit weekend zo’n 4 keer per jaar. Informeer bij je eigen coach naar het eerstvolgende weekend.
Er is plaats voor maximaal 12 meiden per weekend, wacht dus niet te lang.

Je schrijft je in door een persoonlijke mail te sturen naar lisanne@expertisecentrumstenekes.nl
In de mail beschrijf je jouw motivatie om mee te doen aan de training. Zet ook je persoonlijke gegevens in de mail (naam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer) en de naam van jouw coach.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving en je ontvangt dan ook belangrijke informatie zoals adres- en contactgegevens en een korte vragenlijst die je ingevuld naar ons terugstuurt.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je coach, zij kan ze vast en zeker allemaal beantwoorden.

Ik heb een nieuwe kijk gekregen op mijn leven en hoe ik dingen aan kan pakken. Ik sta weer een stukje sterker in mijn schoenen en ik ben zelfbewuster geworden.

A, 19 jaar

Ik heb geleerd om mezelf beter te uiten, mijn emotie te laten zien en me open te stellen voor mensen.

D, 17 jaar

Ik heb over grenzen heen moeten stappen en een bepaalde kwetsbaarheid met mensen gedeeld wat ik anders niet deed. Ik vond het moeilijk, maar ik heb er super veel mee bereikt!

L, 18 jaar

Een moment om echt aan jezelf te werken en niet om anderen te hoeven denken. En dat, met mensen om je heen die je kunnen helpen.

R, 17 jaar
flinkeboskje3
Nóg meer uit jezelf halen? Schrijf je dan ook in voor MmM 2.0! (18+)

Meiden met een missie 2.0

Tijdens Meiden met een Missie 1.0 heb je ervaren wat de impact is van een langere, aaneengesloten periode doorbrengen met je eigen coach, maar ook met de andere meiden en meidencoaches. Je hebt geleerd over je karakter, je gedragspatronen, je gevoelens en emoties. Je bent je bewust geworden van wat er speelt, in je hoofd en in je lijf. Je hebt je persoonlijke doelen in kaart gebracht, je wensen uitgesproken en je eigen leiderschap ervaren. En nu wil je meer. Opnieuw ondervinden, meer leren, een stuk verdieping, maar ook nieuwe ervaringen opdoen. Om nóg beter richting te kunnen geven aan de energie die je in je hebt.

Kom opnieuw ervaren!

Ben je klaar voor een volgende stap? Je bent je bewust geworden van je maskers en je patronen. Je hebt je binnenwereld naar buiten gebracht en je bent de uitdaging aangegaan om dit te doen in een groep. De volgende stap is dat je je eigenwaarde versterkt, je eigen kracht gaat ervaren en je zelfliefde gaat vergroten. En dat allemaal zodat je je leven bewust positief vorm kunt geven en veerkracht ontwikkelt om tegenslagen te kunnen overwinnen. Deze thema’s komen allemaal aan bod tijdens deze 2.0 versie. Deelname aan deze training is vanaf 18 jaar.

Praktische informatie MmM 2.0

 • We gaan 3 dagen en 2 nachten aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • De locatie van de training is ook nu ’t Flinkeboskje in Hemelum.
 • Onze groep bestaat uit (maximaal) 12 meiden en 3 of 4 coaches (afhankelijk van de groepsgrootte).
 • Het coachingsweekend 2.0 is voor meiden en jonge vrouwen vanaf 18 jaar.
 • Tijdens de training zorgen wij voor een fijne slaapplek en eten en drinken. Het enige wat jij meeneemt is kleding en andere persoonlijke spulletjes die je die 3 dagen niet wilt missen.
 • De training is onderdeel van jouw coachingstraject en vervangt daarom een aantal individuele sessies met jouw coach.
 • We vragen van jou een eigen bijdrage van €97 (incl. btw). Verder maak jij geen kosten.
 • Tijdens de training zorgen wij ervoor dat het jou aan niets ontbreekt, maar natuurlijk ontvang je daarna ook goede nazorg van je coach.
 • Wij creëren deze dagen een veilige omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Onze visie is dat alcohol en drugs persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Daarom zijn alcohol en drugs tijdens deze training verboden.

Inschrijven

Meiden met een Missie 2.0

We organiseren deze training in het najaar van 2020 en jij kan daarbij zijn!
Wil jij dit niet missen? Laat dit dan tijdig weten aan je eigen coach. Ook nu geldt: er is plaats voor maximaal 12 meiden!

Je schrijft je in door een persoonlijke mail te sturen naar lisanne@expertisecentrumstenekes.nl
In de mail beschrijf je jouw ervaringen van MmM 1.0 en jouw motivatie om mee te doen aan deze vervolgtraining. Vermeld ook je persoonlijke gegevens in de mail (naam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer) en de naam van jouw coach.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving en je ontvangt dan ook belangrijke informatie zoals adres- en contactgegevens en een korte vragenlijst die je ingevuld naar ons terugstuurt.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je coach, zij kan ze vast en zeker allemaal beantwoorden.

Back To Top