skip to Main Content

Coachings traject

Voor meiden en jonge vrouwen

Individueel coachingstraject

Ben je tussen de 14 en 24 jaar? Dan ben je aangekomen in een levensfase waarin je je eigen leven vorm gaat geven. Dit gaat samen met onzekerheden, verwachtingen, groeiend verantwoordelijkheidsgevoel, worstelingen, twijfels, vallen en opstaan.

Logisch: alles wat je doet hangt samen met opbouwen van een eigen bestaan. En dat vraagt om leiderschap. Maar hoe dat je dat eigenlijk? Keuzes maken die goed zijn voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je leven loopt zoals jij dat graag wilt? Hoe zorg je ervoor dat je leiding hebt over je eigen leven?

Innerlijk leiderschap

Neem de regie terug

Leiding nemen over je eigen leven gaat gemakkelijker wanneer je weet wat je wilt, wie je bent, wat je wilt bereiken en wat je belemmert. Wanneer je overtuigd bent van jezelf, je mogelijkheden en weet waarin jij succesvol wilt zijn gaat keuzes maken sneller en gemakkelijker. Als je gevoeld hebt hoe groot je vermogen is tot het vinden van oplossingen zijn de uitdagingen waar je mee te maken krijgt te hanteren.

Tijdens een individueel traject leer je wat je sterke kanten en valkuilen zijn, welke wensen je wilt realiseren en ontwikkel je jouw zelfbewustzijn en innerlijk leiderschap zodat je de regie over je leven terug krijgt. Dit doe je door 1-op-1 afspraken met je coach. Deze afspraken vinden plaats bij ons op de praktijk en/of lekker in de buitenlucht. We gaan in ieder geval in beweging! Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan Meiden met een Missie of bijvoorbeeld ECS Bootcamp. Hierover vertelt je coach je meer tijdens jouw traject.

Mijn coach? Een powervrouw en een bron van energie. Haar vertrouwen in mij gaf mij meteen al zoveel zelfvertrouwen!

S, 18 jaar

Door mijn coach weet en accepteer ik wie ik nu ben. Ik voel me sterker en gelukkig. Ik heb er weer zin in!

Meisje, 19 jaar

Mijn coach? Lief, behulpzaam, eerlijk, een goed luisterend oor, vertrouwelijk, gezellig, makkelijk in omgang en altijd beschikbaar voor míj.

Meisje, 20 jaar

Ik heb geleerd dat ik mag huilen, schreeuwen en het echt super kut mag vinden dat ik nooit de liefde heb ontvangen die ik wel verdiende. Ik heb geleerd om te houden van míj.

Jonge vrouw, 22 jaar
Back To Top