skip to Main Content

Meidencoaching

Meidencoaches

Coachingstraject

Mijn coach? Een powervrouw en een bron van energie. Haar vertrouwen in mij gaf mij meteen al zoveel zelfvertrouwen!

S, 18 jaar

Door mijn coach weet en accepteer ik wie ik nu ben. Ik voel me sterker en gelukkig. Ik heb er weer zin in!

Meisje, 19 jaar

Mijn coach? Lief, behulpzaam, eerlijk, een goed luisterend oor, vertrouwelijk, gezellig, makkelijk in omgang en altijd beschikbaar voor míj.

Meisje, 20 jaar

Ik heb geleerd dat ik mag huilen, schreeuwen en het echt super kut mag vinden dat ik nooit de liefde heb ontvangen die ik wel verdiende. Ik heb geleerd om te houden van míj.

Jonge vrouw, 22 jaar

Wat er voor mij echt bovenuit springt is dat ik na 8/9 jaar een verdoof-patroon wist te doorbreken. Door de juiste woorden en motivatie van mijn coach heb ik dit kunnen realiseren.

Jonge vrouw, 22 jaar

Als we een pittige sessie hadden gehad, of na de 3daagse training kreeg ik een appje van mijn coach! Dat deed me zo goed!!

Jonge vrouw, 22 jaar

Mijn coach was heel betrokken. Ze luisterde écht naar me en stelde me vaak precies de juiste vragen. Ik kon haar altijd bereiken.

Jonge vrouw, 19 jaar

Van een heel diep, donker en grauw dal klim ik nu naar de top met energie, zelfvertrouwen en zoveel moed!

Jonge vrouw, 20 jaar

Door het traject ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik geleerd hoe ik mijn eigen keuzes kan maken. Ik voel me nu sterk, ook in moeilijke situaties.

Meisje, 16 jaar

Het was fijn en vertrouwd. Ik had altijd zelf de regie in handen. Mijn coach was altijd oprecht geïnteresseerd in mij, dit had ik bij eerdere hulpverleners nooit zo ervaren.

M. A.
Volg onze meidencoaches
op social media
Back To Top