skip to Main Content

gratis
e-boek

download een e-boek

ECS stelt hieronder e-boeken beschikbaar die jij gratis kunt downloaden. Laat je email achter en ontvang het e-boek vandaag nog in je mailbox.

Mijn dochter heeft een fout vriendje

Wat kun je doen als je voelt dat er iets niet klopt aan de relatie van je dochter met haar vriendje? Je merkt dat ze niet zichzelf is. De invloed van haar vriendje is groot, waardoor ze niet altijd haar eigen keuzes kan maken. Zij wil en kan hem niet loslaten omdat ze verliefd op hem is…

Een e-Boek om te herkennen en te èrkennen. Over haar belevingswereld, misverstanden, factoren die loskomen bemoeilijken en handvatten die je helpen de verbinding niet te verliezen en haar echt te steunen.

Klik hier om het e-Boek vandaag nog gratis in jouw mailbox te ontvangen.

Ruzie in huis - broers en zussen in de clinch

Geklier, gezeur, geschreeuw, elkaar uitdagen, overdreven reageren, duwen, trekken en stompen.. Het is soms om gillend gek van te worden.

Om vervolgens (na al jouw geduld, verschillende benaderingen, goede bedoelingen, bloed, zweet en tranen) even later samen weer ouwehoerend in hun eigen bubbel te verdwijnen.. Maar voor hoe lang?

‘Ruzie in huis’ is een informatief e-Boek over de (aangeboren) strijd tussen broers en/of zussen. En jazeker: die heerst ook bij ons thuis! Toch zijn er een hoop dingen die jij als ouder kunt doen om je kinderen beter te laten samenwerken en -leven. Hoe je dat aanpakt?

Klik hier om het e-Boek online te lezen en/of te downloaden.

Back To Top