skip to Main Content

KICK
Bivak

“Op school worden jongens vaak behandeld als meisjes met een gedragsprobleem.
Hier ben je 48 uur lang een jonge man die aan zijn toekomst werkt.”

30, 31 augustus
en 1 september 2023

IMG-20210715-WA0013

KICK BIVAK

Misschien ben je wel niet zo van het kamperen. En dan ook nog met jongens en KICK-coaches die je helemaal niet kent?! Wij kunnen ons echt wel voorstellen dat je misschien nog wat reserves hebt!

Waarom dan tóch inschrijven?

Wij weten uit ervaring dat jij, door aan de KICK BIVAK deel te nemen, een boost krijgt. Positiviteit en energie. BAM. Daarnaast gaan alle kennis en ervaringen die je tijdens deze dagen opdoet ècht een verschil maken in  jouw 1-op-1 traject. Gegarandeerd.

TAKE CONTROL

Bij KICK weten wij wat er nodig is voor jongens en jonge mannen om de boel weer op de rit te krijgen. Daarom hebben we iets heel vets ontwikkeld en jij kan hier bij zijn.

Tijdens de KICK BIVAK gaan we met een kleine groep jonge mannen aan de slag. We nemen de shit, waar jij op dit moment mee dealt in je leven, onderhanden.

We verblijven- en werken samen met de natuur. 48 Uur lang. We maken gebruik van alle elementen die de natuur ons kan bieden en gaan terug naar de kern, jouw kern. In deze kern vind je wat er echt toe doet voor een (jonge) man. Deze kennis, deze ervaring, zul je je hele leven in kunnen zetten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Zonder al teveel te verklappen kunnen we je een aantal dingen beloven over de KICK BIVAK:

 • Je maakt kameraden
 • Je gaat jezelf tegenkomen
 • Je zal snappen waar het echt om gaat
 • Je hebt je telefoon hier niet nodig
 • Je krijgt energie
 • Je neemt verantwoordelijkheid
 • Je verkent je grenzen
 • Je groeit als MAN
 • Je bent blij dat je gegaan bent

PRAKTISCHE INFO

 • We starten op woensdag 30 augustus, vanaf 15.30 uur inloop, en we ronden vrijdag 1 september om 15.00 uur af.
 • Onze groep bestaat uit (maximaal) 14 jongens en 3 KICK-coaches.
 • De locatie van dit weekend is de Jan Schotanuswei 92 te Oudemirdum, midden in de bossen van Gaasterland.
 • Je zorgt zelf voor vervoer naar en van deze locatie.
 • Wat neem jij mee? Sowieso niet teveel, maar vergeet iig niet: goede schoenen, schone kleren, een tent en een slaapzak. Verder alleen de spullen waar jij die 48 uur echt niet zonder kan.
 • Wat betreft je telefoon: deze heb je niet nodig tijdens de BIVAK en laat je dus thuis.
 • Ouders: mocht er iets zijn, dan kun je overdag gewoon contact met ons opnemen.

DEELNAME EN KOSTEN

De KICK-BIVAK organiseren we via de Stenekes Academy maar is onderdeel van jouw coachingstraject.
Tijdens de BIVAK werk je namelijk aan persoonlijke doelen en ga je onder gespecialiseerde begeleiding aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling. Deelname aan de KICK-BIVAK staat dan ook gelijk aan zo’n 5 gesprekken met jouw coach in het 1-op-1 traject.

We vragen aan jou een eigen bijdrage van 97 euro incl. btw. Dit zijn de enige kosten die jij maakt.
Je krijgt hiervoor: 3 dagen en 2 overnachtingen op een toffe locatie, alle maaltijden en drinken, zorg en nazorg van de KICK-coaches én een zeer waardevolle belevenis.

Wij zorgen deze dagen voor een veilige omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Onze visie is dat alcohol en drugs persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Daarom zijn alcohol en drugs tijdens deze training verboden.

GA JE MEE? SCHRIJF JE DAN NU IN!

We organiseren de KICK BIVAK maximaal 2 keer per jaar. Informeer bij je eigen coach naar de eerstvolgende training. Er is plaats voor maximaal 14 jongens per BIVAK, wacht dus niet te lang. Na je inschrijving ontvang je per mail een bevestiging en je ontvangt dan ook belangrijke informatie zoals adres- en contactgegevens.

TOESTEMMING

Je kunt alleen deelnemen na inlevering van een ondertekend toestemmingsformulier. <18 jaar heb je een handtekening van je ouder(s)/begeleider(s) nodig, ben je 18+ dan teken je voor jezelf. Deze toestemmingsformulieren vindt je hier ook op de pagina.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je coach, hij kan ze vast en zeker allemaal beantwoorden.

Let op: Heb je je ingeschreven maar wil je tóch annuleren? Dit kan tot een maand voor aanvang kosteloos, daarna ben je ons het gehele bedrag verschuldigd i.v.m. de reservering die we voor jou gemaakt hebben.

Back To Top