skip to Main Content

Jongenscoaches

Maak kennis met

De coaches van KICK!

We werken momenteel met een vast team van 7 meidencoaches en een afstuderend stagiaire, 6 jongenscoaches en 3 collega’s achter de schermen. Ons team zorgt gezamenlijk voor dat zowel de meiden als de jongens de best mogelijke begeleiding krijgen vanaf het eerste contact tot aan het afsluiten van het traject. Zodat zij weten én voelen dat zij de moeite waard zijn, dat we in ze geloven en dat we er samen voor de volle 100% voor gaan.

Rasterhoffpark drone

Think Outside. No box required.

Welkom in het Rasterhoffpark.

hooglanders park jaring

Werkplek, kantoor en kantine

Buiten. Waar we samen met onze cliënten bewegen, proberen, doen, durven, praten, lachen, eten, overdenken.. Waar we elkaar leren kennen, doelen stellen én behalen. We zijn dagelijks vele uren te vinden in de natuur en dan voornamelijk in het Burgemeester Rasterhoffpark in Sneek. Een prachtig stuk natuur van bijna 30 ha groot. Heuvels, water, bos, dieren, struiken.. de perfecte plek om jezelf te leren kennen, om tot rust én tot actie te komen.

Wat doen we hier? De lijst is lang.. wandelen, rennen, trap(hard)lopen, vissen, beestjes zoeken, hutten bouwen, vogels spotten, vlotvaren, boksen, kikkers vangen, boogschieten, een balletje trappen.. Alles wat wij, mannen, maar leuk vinden. Hoe vet is dat?!

En weer of geen weer: We gaan naar buiten. In beweging! Zodat we samen de weg voor jou vrij kunnen maken. Exit met die beren. We ruilen ze gewoon in voor Schotse Hooglanders.. daar hebben ze er hier namelijk genoeg van!

Back To Top