skip to Main Content
LEKKER OP ELKAARS LIP?!

LEKKER OP ELKAARS LIP?!

Weet je nog? De blog die ik schreef toen wij onderweg waren naar Thailand? ‘Zou je dat nou wel doen?’
Ik sloot af met de legendarische woorden(!): ps: Wij zijn er even niet.. wij gaan even een paar weken op elkaars lip zitten. Heerlijk 😉

Ja. Haha. I know.
Want tóen zaten we ineens echt op elkaars lip. Weken lang, zonder echte escapes.

Nog steeds Heerlijk? Ik moet eerlijk bekennen dat het nu toch anders voelt. Het verschil zit ‘m denk ik in de palmbomen, witte stranden, toffe steden, onbekende cultuur, leven uit de backpacks, nieuwe mensen ontmoeten, oogverblindende natuur én geen restricties. Het lekker op elkaars lip zitten gebeurde nu ineens binnen de vier muren van ons eigen huis, met als bonus onze eigen tuin.

Nooit gedacht dat boodschappen doen (iets wat ik anders zoveel mogelijke vermijd) kan voelen als een uitje. Dat een autoritje in mijn eentje en meezingen met de muziek die ik leuk vind als vrijheid voelt. En dat de wereldstad Sneek kan voelen als de ultieme stedentrip (YEAH!)

Dus lekker op elkaars lip? Nou, dat is nu iets minder romantisch dan tijdens onze waanzinnige reizen. Over het algemeen hebben we het echt heel goed met elkaar. Het was even wennen maar de routine is gevonden, omdenken is ingezet en naast hier en daar wat irritatie en een ruzietje ben ik dik tevreden.

 

Enneh.. Had ik al gezegd dat ik stond te springen bij het nieuws dat de scholen weer open zouden gaan? 😉

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top