skip to Main Content

Algemene voorwaarden

MINI CURSUS - VOOR LENNA

Te gek dat je meedoet, voor zowel jezelf als voor Lenna!
Lees voordat je akkoord gaat onderstaande voorwaarden goed door!

Inschrijving

Expertisecentrum Stenekes B.V. biedt je deze mini-e-cursus aan zoals deze is beschreven op onze website. Voor een donatie van minimaal €5 kun jij aan deze mini-e-cursus deelnemen. Je meldt je aan door het inschrijfformulier op de LENNA pagina op onze website volledig in te vullen én een geldig bewijs van jouw donatie te uploaden. Dit kan in de vorm van een foto of screenshot van jouw juist gedoneerde bedrag. Je ontvangt na het versturen van het inschrijfformulier een bevestiging van jouw inschrijving.

Deelnemen

Een paar dagen voordat de mini-e-cursus start ontvang je van ons een wachtwoord om toegang te krijgen tot de cursuspagina. Jouw wachtwoord is 10 dagen geldig. De mini-e-cursussen zijn kort van duur en dus heb jij in die 10 dagen genoeg tijd om alle filmpjes te bekijken, de audio’s te beluisteren en/of de informatie tot je te nemen. Natuurlijk is het de bedoeling dat jij het wachtwoord lekker voor jezelf houdt. Vindt jouw vriend(in), zus, collega, docent of sportmaatje dit nu ook een heel tof initiatief? Dan doneren zij gewoon zelf een klein bedrag en schrijven ze zich in. Wel zo eerlijk.

Betaling

Deze vindt plaats in de vorm van een donatie aan één van de door ons geselecteerde goede doelen. Jij bepaalt zelf het te doneren bedrag, maar dit is altijd minimaal €5. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een foto of screenshot als ‘bewijs’ van jouw donatie. Geen geldige upload bij jouw inschrijving betekent geen wachtwoord om deel te nemen aan de cursus.

Bij annulering 

Het annuleren van jouw inschrijving is helaas niet mogelijk. Mocht je de mini-e-cursus niet meer willen volgen, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Dan gebruik je je wachtwoord gewoon níet. Jouw gedoneerde bedrag is dan al goed terecht gekomen, dus je hebt jouw Lenna er al blij mee gemaakt.

Back To Top