skip to Main Content

Algemene voorwaarden - lenna

#INTERNATIONALEVROUWENDAG

Te gek dat je meedoet aan deze speciale #internationalevrouwendag editie, voor zowel jezelf als voor Lenna! That’s the spirit!
Lees voordat je akkoord gaat onderstaande voorwaarden wel goed door!

Deelname

Expertisecentrum Stenekes B.V. organiseert deze doneeractie zoals beschreven op onze website. Voor een donatie van minimaal €5 neem jij deel aan onze actie en zet je jouw eigen naam op ons spirit-schilderij + de naam van een vrouw/man die belangrijk voor je is, die jou inspireert of die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Je meldt je aan door het inschrijfformulier DONEER – NOTEER – INSPIREER op onze Lenna-page op de website volledig in te vullen én een geldig bewijs van jouw donatie te uploaden. Dit kan in de vorm van een foto of screenshot van jouw gedoneerde bedrag. Je ontvangt na het versturen van het inschrijfformulier een bevestiging van LENNA dat jouw donatie en de namen goed doorgekomen zijn. Deze reactie ontvang je tijdens de actieperiode (8-9-10 maart 2022). Niks ontvangen of gehoord en zit de mail ook niet in je spam-box? Mail dan een shout-out naar lenna@expertisecentrumstenekes.nl!

Jouw donatie

Wij selecteerden Because We Carry als ons goede doel voor deze Lenna-editie. Je doneert gemakkelijk via de knop op onze Lenna-page. Jij bepaalt zelf het te doneren bedrag, maar dit is altijd minimaal €5. Daarmee zet je jouw eigen naam + die van een voor jou belangrijke vrouw óf man op onze lijst. Jouw euro’s gaan rechtstreeks naar één van hun lopende projecten: Spirit, Needs of We Carry. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een foto of screenshot als ‘bewijs’ van jouw donatie. Geen geldige upload bij jouw inschrijving betekent geen namen op ons SPIRIT schilderij.

Bij annulering 

Het annuleren van jouw donatie is natuurlijk niet mogelijk, maar mocht je perse jouw doorgegeven naam/namen willen aanpassen, dan kun je dat doorgeven t/m 10 maart 2022 via lenna@expertisecentrumstenekes.nl.

Back To Top