skip to Main Content

Meiden met
een missie

3 dagen samen aan de slag

Meiden met een Missie is een driedaagse training voor meiden en jonge vrouwen (16+) die een traject volgen bij Expertisecentrum Stenekes. Samen met een aantal andere meiden èn 2 van onze meidencoaches ga je deze dagen aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en leiderschap. Door 3 aaneengesloten dagen met een groep aan de slag te gaan komt er een diepgaand proces op gang en ben jij in staat grote stappen te zetten in jouw traject.

kwetsbaar én krachtig

Om de regie over je leven terug in eigen handen te kunnen nemen is (zelf)bewustzijn, zelfkennis en leiderschap nodig. Tijdens het coachingstraject dat je volgt bij ECS ben je hier al met je coach op verschillende manieren mee bezig: gesprekken, creatieve werkvormen, fysieke oefeningen en beweging. Door tijdig je valkuilen te herkennen, je sterke kanten in te leren zetten en patronen te doorbreken, kun je de successen die je wilt behalen in je leven gaan realiseren. Zowel op persoonlijk vlak, als in je relaties, opleiding en later in je werk.

wat je aandacht geeft GROEIT

Tijdens Meiden met een Missie leer je over je karakter, je gedragspatronen, maskers, je gevoelens en emoties. Je wordt je bewust geworden van wat er speelt, in je hoofd en in je lijf. Je brengt persoonlijke doelen in kaart, gaat je wensen uitspreken en je eigen leiderschap ervaren. Je gaat intense, maar zeker ook prachtige ervaringen opdoen om nóg beter richting te kunnen geven aan de energie die je in je hebt. Je gaat je eigenwaarde versterken, je eigen kracht ervaren, veerkracht ontwikkelen en je zelfliefde vergroten.

word de allerbeste versie van jezelf

Doordat we 3 aaneengesloten dagen aan de slag gaan is er veel tijd en ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Interactie met de andere meiden en aanwezige coaches zorgt voor nóg meer diepgang. Goed om te weten: Meiden met een Missie is altijd ‘op maat’. Zowel de ‘eigen coaches’ als de begeleidende coaches maken bewuste keuzes in het programma die drie dagen. Zij kijken naar waar jij behoefte aan hebt, hulpvragen van de deelnemers en naar de groepsdynamiek. Jij bent altijd in goede handen en gaat het beste uit jezelf halen.

Back To Top