skip to Main Content

Onze aanpak
in 5 stappen

onze werkwijze

De manier waarop we jouw leven op de rit krijgen is door actief aan de slag te gaan met de blik op de toekomst gericht. We werken ervarings- en lichaamsgericht. Dat betekent dat we naast een goed gesprek ook beweging, oefeningen en creatieve werkvormen inzetten. En dat allemaal afgestemd op jou. Zowel op jouw behoeftes als op wat jij wil bereiken met jouw traject. De werkvormen die wij inzetten zorgen ervoor dat je je zelfbewustzijn vergroot en de verandering blijvend is.

Onder het mom ‘Oud, maar Goud’: een bedrijfsfilmpje uit 2018.
Bewegende beelden mét ons geluid. Altijd leuk toch?

de start naar jouw traject: 5 stappen

Hulpvraag

Het loopt niet lekker in je leven en je krijgt het zelf niet op de rit. Je zit verstrikt of zelfs helemaal vast. School, (foute) vrienden, ruzies thuis, depressie, angsten, agressie, pester of gepest worden.. het kan van alles zijn. Kortom: je hebt een hulpvraag. Je komt via de huisarts, het gebiedsteam, school of een kennis op onze website terecht.

Oriëntatiegesprek

Het begint bij een telefoontje of mailtje. We maken een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek voer je meteen met de coach die jou/jullie gaat begeleiden.

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kun je vertellen wat er speelt en waar je graag verandering in wilt. Samen gaan we bepalen waar we ons op gaan richten in de periode dat we gaan samenwerken.

Zijn we een goede match?

Dan gaan we het coachingstraject opstarten. Het kan zijn dat er een periode van wachten is tussen het oriëntatiegesprek en de fysieke start van jouw 1-op-1 traject, maar we laten je niet voor een gesloten deur staan! In die periode krijg je namelijk toegang tot onze online omgeving en de KICK’ers kunnen zich inschrijven voor de KICK-Start-Lijst. Daarnaast is jouw coach in die periode ook al beschikbaar voor vragen en advies.

Het coachingstraject

Een coachingstraject duurt gemiddeld zo’n 4 tot 6 maanden. Onze ervaring is dat deze tijd nodig is om patronen te doorbreken, bewustzijn te vergroten en leiderschap te ontwikkelen. En dat allemaal zo stevig dat je ons daarna niet meer nodig hebt :). Hoe lang het coachingstraject duurt hangt ook af van wat er speelt en wat er nodig is. Daar vertelt je coach meer over tijdens het oriëntatiegesprek.

Aan de slag!

Het levensveranderende coachingstraject kan beginnen! Tijdens het gehele traject is jouw coach bereikbaar voor jouw vragen en opmerkingen via mail, app en telefoon. Bij ons staan eerlijkheid, duidelijkheid en het nakomen van beloftes hoog in het vaandel!

Back To Top